Niemi Bil – inte som andra

by laika
DEALER1

Niemi bil i Luleå är en bilhandlare som sätter stolthet i att inte vara riktigt som alla andra. Man satsar på kvalitet, tydlighet och transparens oavsett om det gäller köp eller försäljning av bil, verkstadstjänster eller service. Hos Niemi Bil är medarbetarna lika viktiga som kunderna och den vackra, rofyllda nórrländska omgivningen.

Fyra ledord hos Niemi Bil

Hårt arbetePå Niemi Bil engagerar man sig i kunden.
ÄrlighetPå Niemi Bil håller man på transparens i alla lägen.
OmtankeNiemi Bil bryr sig om miljö, medarbetare och kunder.
StolthetNiemi Bil är stolta över att ha utnämnts till Norrlands bästa bilhandlare.

Det började med en dröm om bilar för Roger Niemi 

Norrlänningen Roger Niemi i Luleå 2006 öppnade den lilla bilverkstaden Roger Niemi Bil i Luleå AB. Han hade en vision om en bilfirma som skulle göra saker på ett annat och lite bättre sätt än konkurrenterna. Resultatet blev ett bolag som präglas av en mysig och familjär känsla som löper genom hela personalstyrkan och ut bland kunderna.

På Niemi Bil arbetar man med service, reparation och försäljning av fordon, reservdelar och däck. Företaget har vuxit lavinartat sedan start och kunderna verkar vara nöjda. Niemi Bil får 4,8 stjärnor av 5 möjliga i recensioner på Facebook och företaget har även röstats fram som Norrlands bästa bilhandlare. Niemi Bil är en auktoriserad Mazda-återförsäljare men har kunskap om och arbetar med de allra flesta bilmärken.

Niemi bil finns på fem platser i norra Sverige.

  • Niemis bil i Luleå, på Banvägen 7B, är en auktoriserad Mazda-återförsäljare. Här köper och säljer man nya Mazda och begagnade bilar av olika märken. Man erbjuder även däckförvaring och hjulskifte. Öppettider: mån-fre 9-18 samt lördagar 10-15.
  • Niemi Bil har en auktoriserad Mazda-verkstad på Björkskatavägen 2 i Luleå. Här meckar man även med Volvo och erbjuder däckhotell samt hjulskifte. Öppet mån-fre 7-17.
  • Niemi Bil på Formvägen 8 i Umeå har öppet mån-fre 9-18 samt lördagar 10-15. Här köper och säljer man begagnade bilar av olika märken.
  • Hos Niemi Bil på Spantgatan 8 i Luleå köps och säljs begagnade bilar av olika märken mån-fre mellan 9-18 samt lördagar 10-15.
  • Hos Niemi Bil på Hammarvägen 1 i Skellefteå köps och säljs begagnade bilar. Här håller man öppet mån-fre 9-18 samt lördagar 10-15.

BILAB blev drömmen som växte sig allt större

Roger Niemi började småskaligt med att öppna den lilla bilverkstaden Roger Niemi Bil AB i Luleå. Då kunde han bara föreställa sig hur framtiden skulle se ut. Affärerna gick riktigt bra och 2015 beslutade man sig för att satsa i ytterligare en riktning. Grundstenarna lades för R Niemi Fastigheter AB som arbetar med förvaltning och uthyrning av industrifastigheter.

2020 tog man beslutet att ändra tilltalsnamnet för Roger Niemi BIL AB i Luleå som hade blivit BILAB i folkmun och låta företagets samtliga grenar gå under samlingsnamnet Niemi Bil. Både Niemi Bil och Niemi Fastigheter AB ingår idag i koncernen R Niemi Holding, tillsammans med fyra andra bolag:

  • NIEMI BIL AB som startades 2016
  • Niemi Bil 2 AB som startades 2020
  • Niemi Bil Holding AB som startades 2020
  • RK Niemi Holding AB som startades 2020

Roger Niemis bil AB värnar om Norrlandsbygden

Niemi Bil vilar på två grundpelare: hårt arbete och ärlighet mot kund. Niemi bil satsar på långsiktiga relationer och positiva samhällskrafter. Lika viktigt som det är att få såväl medarbetare som kunder att känna sig sedda och uppskattade, är det att ta ansvar för omgivningen. Niemi Bil värnar om Norrland och om sina samarbetspartners genom omsorg.

Niemi Bil har därför valt att sponsra Luleå Hockey med ett 60-tal bilar av märket Mazda som körs av spelare och medarbetare. Man sponsrar även Luleå Basket med erbjudanden till spelare, ledare och personal, samt är en del av projektet “Förebildsarbete” som syftar till att ge barn och unga sunda och starka förebilder inom idrotten. Utöver det sponsrar man organisationen VildaKidz som arbetar för att skapa en betydelsefull fritid för barn i alla åldrar och från olika samhällsklasser.

You may also like